January 25, 2012

My Blog's Birthday!

Tumblr_lxrnemsrst1r7oajzo1_500_large
Assalamualaikum,

Wow! Me so pening today. I was so busy siapkan code-code for my first skin. Yeah! I've started to make my new skin. And also, tadi me and my siblings and my nenek was doing house makeover. Pftt... Okay, my house was clean sikit now :D AND YEAH! MY HOMEWORKS IS STILL UNTOUCHED. Well esok dah bukak sekolah -..-'

Sibuk punya pasal sampai terlupa yang hari ni apa xD Tenenene. January 25th! My Blog's Birthday! Blog I dah berumur 3 tahun dah sekarang. Atototo. Comel je dengar kan? Maknanya, blog ni start dibina pada January 25th 2010.

Guess how can I remember the date? Well, actually, last month kita check first post kita. Dia tulis tarikh dia 25 January. Then, I suddenly realized. On the first day I have a blog, kita terus buat post about my gangs!

Nak baca? Click here. Okay, time tu otak masih budak-budak, that's why ayat formal semacam. :P Malu gila bila baca balik post-post yang sebelum tu xD Nak delete tapi sayang :P



Tenenene. Sorry, tak pandai buat cover. That's why macam hape je gambar atas tu -..- Masa first time ada blog, setahun tu bilangan Follower still sama. Tak sampai 10 orang pun :P Then, after tengok blog Ainaa and Tyra terus semangat berbloggong membara. Wekk.

Then baru lah rajin nak belajar coding yag serabut tu. And now, Alhamdulillah, pada pukul 5.45 petang, 25-1-2012, Follower kita dah sampai 459 orang. Wow! Thank you everybody! And, kita dah lama fikir, from last year lah, bila Follower dah 500 orang, Miss Purple akan kasi dia something+review blog dia.

Okay, dah sepanjang hari kita duduk depan lappy, kita nak siapkan homework pula. And, my little annoying brother dah memekak nak guna lappy -..- Seriously frust gila time tengah tulis ni. Urghhh! Bubye. Wassalamualaikum.

2 comments:

  1. Happy Birthday BLOG Miss Purple yeh! X) Blog nya sahaja. XD

    ReplyDelete
  2. Ye lah weh. Btw, lambat kau comment. :P

    ReplyDelete

~ Mind your words. I ain't dealing with rude people. ~