May 27, 2012

1st Mini Giveaway by Hajar-Official

http://2.bp.blogspot.com/-hl2Mrlp9yr8/T69qxyyUcGI/AAAAAAAAAbA/L7GDJOsOygs/s1600/ga.jpg
Assalamualaikum,

Hehehe, kebosanan dah sampai tahap dewa sekarang ni, so kita buat keputusan nak join GA ni sebab kebetulan terjumpa kan... :) Dia suruh tag 4 orang je so....

Adawiyah ~ Izzahti ~ Farah ~ Kihah

Hope to be the winner. Aamiin. :) Sekarang nak like2 sponsor pula. Babai!

May 26, 2012

We Have Our Own Varsity ♥

http://data.whicdn.com/images/29297321/tumblr_liqkamuzhi1qescwco1_500_large.jpg
Assalamualaikum,

YAY!!!!!!! CUTI WEH... CUTI....! MID-YEAR EXAM DAH HABIS!!! Hahaha, excited sikit. Well, siapa tak excited bila dapat cuti sekolah 2 minggu? Orang gila pun suka tau. xD Hehehe... Okay, this post maybe pendek je sebab tak ada idea sangat nak menaip.

Actually, kita saje je nak bagitau korang semua yang sekolah kitorang ada buat Varsity.. Hahaha. Yes, varsity. Alahai, baju yang selalu Zayn Malik pakai tu. Wait, wait, wait...

Tumblr_m23e5n1jhw1r0seiso1_500_large
Haaa, baju ni!

Okay, now korang dah tau apa tu varsity, kita nak tunjuk pula sekolah kitorang punya! Before that, sila sediakan tissue or tuala sebab takut korang menangis cemburu >///<

TADAAA~~~

Credit picture: Hakim Haziq

Smart kan...?! Yes, yes, kitorang tau tu. Sebab sekolah kitorang ni up to date sikit xD Tak de lah, jk. KV! Keramat Valley translated to Lembah Keramat or SMK Lembah Keramat or whatever yang korang nak panggil. Ia sangat comel. Kelleys pula gabungan antara Keramat + Valley = Kelleys ♥ Kita tak beli pun sebenarnya varsity ni cuma mengidam nak beli x) . Why not?! Harga dia RM75 lah... Sekarang tak tau lah diorang still ada stok or not... Kalau ada, Insyaallah kita beli. :')

For those Kelleys-ian, korang tak beli ke? Hehehe... Now,dah tak ada idea so babai and Wassalamualaikum

May 9, 2012

Sawan Rajin

Assalamualaikum,

Yup! Sawan rajin! I don't know why but benda tu tetiba datang kat I. xD Look, this is my 3rd post tonight in 30 minutes. Rajin tak? Yes! Tak pernah dalam tahun ni I buat post sampai 3 kali dalam sehari.

Another one, tadi tetiba pulak kan tersentuh habuk kat meja belajar dalam bilik, dengan tidak semena-menanya I pergi ke dapur dan mengambil dua helai tisu yang telah dibasahkan dan masuk semula ke bilik dan lap semua habuk tu. Huh?!

Last one! Jap lagi I nak buat nota PAI yang dah berbulan-bulan I tangguh nak buat and after that kalau I masih larat I nak study Sejarah jap sebab esok ada latihan pasal Bab3. Honestly, I'm crazy. And btw, sekarang dah pukul 11.47 malam. And I nak pergi buat homeworks and also study Sejarah. Hahaha, tak pernah dalam hidup I tetiba rajin nak sentuh buku Sejarah xD

Okay, good night. Wassalamualaikum.

Wordless Wednesday - I need some army

http://data.whicdn.com/images/28014941/71g6_large.gif

I'm Sorry for Both of You

404963_294542067255394_242898525753082_873606_1270422911_n_large
Assalamualaikum,

Hehehe, first, sorry sebab lama tak update, anyway who care? Oh I care! -,- Macam biasa, my answer of course because tak de idea and I have a lot of other things to do and bored and tak de idea and banyak kerja and bosan and... okay stop!

Second, sorry to pemenang contest Kelaaas Kau Blogger yang pertama dan kedua sebab I tak akan bagi hadiah untuk korang berdua sebab korang tak claim hadiah dekat I dalam masa yang ditetapkan. Yang tempat ketiga, nasib baik dia bertindak dengan segera tapi hadiah lambat sikit sebab I always tak ada masa nak rapat dengan lappy. Sekarang ni pun I update tetengah malam. Kejap lagi nak naik katil peluk batal dan tidur...! (jangan fikir lain).

Oh by the way! I tengah buat novel sekarang ni. Yeah! I pernah buat satu entry pasal novel ni beberapa bulan yang lepas or maybe tahun lepas. Urghh I tak ingat. Nak baca lagi sekali? HERE. Hahaha, bila baca balik apa yang I tulis kat situ rasa macam nak bunuh diri pun ada. Ayat merepek merapu meraban je. Anyway, ignore the cover. Masa tu newbie lagi dalam cover2 ni. Sekarang ni dah pro sikit :P

Yes! Tunggu 5 bulan baru nak start buat novel tu kan. Tapi I ubah perancangan sikit. I tak nak masukkan dalam Fan-Fic sebab I tengok sekarang ni Fan-Fic dah tak berapa menarik minat Bloggers sekarang ni. So, I just print it and let my friends baca je lah. And, I tak gabungkan Harry Potter, Narnia and Merlin. I changed to Harry Potter, Narnia and Alice in Wonderland. Baru lah kembang sikit otak korang baca cerita tu xD Sorry, lupa pulak yang korang tak boleh baca.

Anyway, cerita tu baru berapa perenggan, satu muka surat pun tak sampai lagi :P Okay, now dah lari tajuk. I dah ngantuk. So, good night. Esok nak pergi sekolah >///< Saya budak rajin pergi sekolah. Wassalamualaikum