May 27, 2012

1st Mini Giveaway by Hajar-Official

http://2.bp.blogspot.com/-hl2Mrlp9yr8/T69qxyyUcGI/AAAAAAAAAbA/L7GDJOsOygs/s1600/ga.jpg
Assalamualaikum,

Hehehe, kebosanan dah sampai tahap dewa sekarang ni, so kita buat keputusan nak join GA ni sebab kebetulan terjumpa kan... :) Dia suruh tag 4 orang je so....

Adawiyah ~ Izzahti ~ Farah ~ Kihah

Hope to be the winner. Aamiin. :) Sekarang nak like2 sponsor pula. Babai!

6 comments:

  1. assalamualaikum..
    nak tanye sikit
    saya dah join GA ni tapi x tau nak komen kat ne.
    wana komen kat mne?

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam..
    I just put it at her cbox.... :)

    ReplyDelete
  3. As salam adik, kaka tak boleh nak follow adik, sebab adik tak letak ID blog adik :)

    ReplyDelete
  4. Wassalam, akak... Saya dah letak. Tak pe, saya tahu sebab button tu bermasalah sikit. So sorry, nanti saya betulkan. Thanks for your feedback! :')

    ReplyDelete

~ Mind your words. I ain't dealing with rude people. ~